Sport

Neagoe (Sepsi OSK): „Am fost o ruşine! Le cer scuze telespectatorilor care au fost chinuiţi de cum am jucat”

FC Voluntari a învins-o acasă pe Sepsi OSK Sf Gheorghe cu scorul de 3-0 (2-0) într-un meci disputat luni în etapa a 22-a a Ligii I de fotbal, ultima din acest an.

Ilfovenii au obţinut o victorie facilă, prin golurile marcate de Petre Ivanovici (minutul 19), Adrian Bălan (28) şi Mihai Căpăţână (80), în faţa unui adversar inferior. Cel mai frumos gol a fost de departe cel al lui Căpăţână, care a profitat de ieşirea greşită a portarului Niczuly.

Publicitate

La final, tehnicianul oaspeţilor, Eugen Neagoe, s-a lansat într-un atac extrem de dur la adresa propriilor jucători.

„Ce aş putea să vorbesc după asemenea momente? Nici în Liga a treia nu se fac asemenea greşeli. Mi-am pus mari speranţe în această partidă. Dar am fost o ruşine, îmi cer eu scuze pentru oamenii care au stat în faţa televizorului şi au fost chinuiţi de ce arătat Sepsi în această seară. Dacă ei nu puteau să înscrie, le-o dădeam noi, astfel încât să marcheze. Repet, a fost ruşinos cum ne-am prezentat, iar principalul vinovat sunt eu. Asta pentru că eu am făcut primul 11”, a spus Neagoe, pentru ca apoi să anunţe o adevărată revoluţie la nivelul lotului, în iarnă: „Vor pleca cel puţin 11-12 jucători, ne strângem mâinile şi ne despărţim. Sper să o facem ca prieteni, dar aşa nu se mai poate. Trebuie să aducem fotbalişti în fiecare compartiment, inclusiv în poartă. Nu putem să continuăm de maniera cum am evoluat în această seară. Dacă va fi nevoie de 12, de 14 jucători, atâţia vom aduce”.

După 22 de etape, Sepsi e penultima în clasament, cu doar 15 puncte. Însă sistemul cu play-out îi dă speranţe lui Neagoe: „Sunt convins că putem rămâne în Liga 1, dar trebuie să schimbăm multe. Nu putem continua ca până acum sub nicio formă”.

(Digisport.ro)

https://www.youtube.com/watch?v=oCRPcF1q990

 

Publicitate
banner we radio