Sport, Ştiri locale

Neagoe după înfrângerea cu Astra: „Sepsi nu poate mai mult, am atins nivelul maxim!”

Eugen Neagoe a fost dezamăgit după un nou eșec, 0-1 cu Astra, în playoff-ul Ligii I. Antrenorul lui Sepsi crede că echipa sa a atins potențialul maxim de care era capabilă odată cu calificarea în primele 6 formații din campionat.    

„Nu pot să fiu mulţumit, după ce am pierdut în această seară. Asta e realitatea, atât putem în acest moment. Jucătorii merită felicitări pentru modul în care s-au comportat până în play-off. Dar se pare că am atins nivelul maxim, am dat totul ca să ajungem aici, am reuşit, dar e foarte greu. Întâlnim cele mai bune formaţii ale campionatului, etapă de etapă. E greu”, a spus Neagoe la finalul partidei de la Sfântu Gheorghe.

Sepsi are un singur punct după 5 partide disputate în playoff. Înfrângerea în fața Astrei a venit în ultimele minute când Cestor a reluat în plasă din apropiere.

„Probabil a apărut şi o auto-mulţumire”

„Nu am fost inspiraţi, să profităm şi noi de o fază, de un corner. Cei de la Astra au fost mai exacţi şi au fructificat o eroare a noastră. Chiar şi aşa, nu pot să fiu dezamăgit. Am reuşit lucruri extraordinare la Sfântu Gheorghe. Cred că e o performanţă mare pentru Sepsi să ajungă în play-off. Din păcate, atât putem în acest moment. Chiar dacă ne dorim să câştigăm, nu reuşim. Probabil a apărut şi o auto-mulţumire odată cu accederea între primele şase”, a mai spus tehnicianul covăsnenilor.

Neagoe vrea revanșa în fața CFR-ului

Eugen Neagoe are șansa revanșei sâmbătă când primește vizita liderului CFR Cluj. Campioana are succese în serie în 2019 în fața echipei din Sfântu Gheorghe – a învins-o în ultima etapă a sezonului regulat, apoi a eliminat-o în sferturile Cupei României, iar clujenii au debutat perfect în playoff, 3-1 acasă. Pe banca CFR-ului era atunci Alin Minteuan, iar George Țucudean reușea cel mai rapid gol al campionatului, înscriind în secunda 20 a partidei din Gruia. Acum vine Dan Petrescu, iar Țucudean este încă incert după intervenția chirurgicală suferită la Viena. Eugen Neagoe crede totuși că poate sparge gheața în fața clujenilor.    

„Ne dorim să câştigăm cu CFR sâmbătă, rămâne de văzut dacă vom putea. Întâlnim cei mai valoroşi adversari din campionat. Sper să fie un meci frumos şi să câştigăm cele trei puncte”, a spus Neagoe.

banner we radio