Ştiri locale

Nazareth şi Carla\’s Dreams, capetele de afiş la Zilele Sfântu Gheorghe

Legendara trupă rock Nazareth şi cunoscuta formaţie Carla\’s Dreams se numără printre capetele de afiş ale celei de-a 26-a ediţii a Zilelor municipiului Sfântu Gheorghe, care se va desfăşura în perioada 22-30 aprilie.

Potrivit organizatorilor, în program sunt cuprinse peste 200 de evenimente culturale, artistice, sportive şi economice, pentru „toate vârstele şi pentru toate gusturile”.

Publicitate

Concertele vor fi susţinute pe patru scene amplasate în faţa Prefecturii şi Consiliului Judeţean, în faţa magazinului Şugaş, în Grădina Muzeului Naţional Secuiesc şi în Curtea Tinerilor, lângă Primăria municipiului, iar printre invitaţii speciali se numără Kállay Saunders Band, reprezentantul Ungariei la ediţia din 2014 a Eurovision, şi trupa Şuie Paparude, care vor evolua vineri, 28 aprilie, renumita trupă din Republica Moldova, Carla\’s Dreams, care va urca pe scena principală sâmbătă de la ora 22,00, şi legendara trupă hard rock Nazareth, care va concerta duminică de la ora 19,00.

Conform informaţiilor postate pe site-ul Primăriei Sfântu Gheorghe, jocurile de artificii care vor încheia în mod tradiţional această sărbătoare vor fi prezentate de o echipă pirotehnică din Braşov, care a câştigat anul trecut premiul publicului şi marele premiu al juriului la Pyronale Berlin, cea mai renumită competiţie de artă pirotehnică din Europa.

Scena principală din faţa Prefecturii şi Consiliului Judeţean va avea 13 metri lăţime, 10 metri adâncime şi 8,5 metri înălţime şi va fi dotată cu un ecran cu suprafaţă de 40 mp, pe care vor fi proiectate imagini captate cu patru camere de filmare.

Printre invitaţii speciali ai ediţiei de anul trecut a Zilelor Sfântu Gheorghe s-au numărat Andra şi Bonnie Tyler.

(Agerpres)

Publicitate
Publicitate
banner we radio