Ştiri locale

Municipiul Sfântu Gheorghe se va umple de flori

Probabil am avut posibilitatea să observăm că zonele verzi, parcurile, precum și insulele trotuarelor din Sfântu Gheorghe au fost acoperite de flori colorate, iar în curând și mușcatele roșii își vor ocupa locurile pe suporturile de flori agățate pe stâlpii care duc spre centrul orașului.

Pentru toate acestea le mulțumim colegilor Serviciului local de Gospodărire a Domeniului Public, care după plantările de primăvară, urmează să efectueze și lucrările de întreținere zilele acestea, vor prăşi, vor tăia și vor replanta, ca totul să fie impecabil și ordonat până când vremea se încălzește cu adevărat.

Publicitate

Din păcate replantarea florilor plantate la începutul primăverii este necesară, deoarece multe dintre aceste flori au dispărut, fie din cauza faptului că șoferii de autovehicule nu sunt destul de atenți și calcă pe strat, fie că le strivesc pietonii.

Din cauza faptului că nu avem grijă de aceste flori, se întâmplă să fie necesară replantarea acestora chiar și de două-trei ori, iar modelele florale din care nu mai avem trebuie înlocuite cu altele, ceea ce întrucâtva duce la destrămarea unității decorațiunilor florale.

Doar până în momentul de față, colegii Serviciului local de Gospodărire a Domeniului Public au plantat circa 200-220 mii de flori, tocmai din acest motiv, municipalitatea atrage atenția și roagă locuitorii, ca din respect față de munca depusă din partea colegilor Serviciului de Gospodărire a Domeniului Public pentru frumusețea orașului nostru, să păstrăm florile plantate și să apreciem priveliștea peisajului plăcut.

(Biroul de Imagine al Primăriei)

Foto: Vargyasi Levente

\"Sfantu \"Sfantu \"Sfantu

Publicitate
Publicitate
banner we radio