Info Trafic, Ştiri locale

Motociclist rănit ușor într-un accident la Sfântu Gheorghe

Un bărbat de 36 de ani a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident produs luni seara, pe strada Lt. Păiș David din Sfântu Gheorghe.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 19:00, iar primele cercetări ale polițiștilor arată că șoferul unei mașini, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a vrut să întoarcă mașina dintr-o singură manevră, nu s-a asigurat corespunzător și a virat brusc la stânga, moment în care a izbit un motociclu care circula în spatele său, pe acceași bandă.

Motociclistul a suferit răni ușoare și a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri.

„Polițiștii au constatat că un bărbat de 30 ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Lt. Păiș David din direcția Brașov către Sfântu Gheorghe, la intersecția cu str. Silozului, a dorit să efectueze o manevră de întoarcere pe care nu a semnalizat-o din timp și nu s-a asigurat că o poate face fără să pună în pericol siguranța altor participanți la trafic. Acesta a virat ușor la dreapta pentru a putea efectua manevra de întoarcere dintr-o singură mișcare, după care a semnalizat și a virat brusc stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un motociclu condus de un bărbat de 36 ani, care circula în spatele său, pe aceeași bandă de circulație (…) Conducătorii vehiculelor implicate în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe.

Pe numele șoferului a fost deschis un dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate