Ştiri locale

„Moș Crăciun în pași rotunzi”, campanie pentru ajutorarea copiilor defavorizați din Vâlcele

 

Pentru majoritatea copiilor din comuna Valcele, Moș Crăciun este doar un vis, astfel că membrii Asociației Distroficilor Muscular din România (ADMR) au lansat o campanie de strângere de fonduri – donații în bani, jucării, dulciuri, haine sau rechizite, prin intermediul căreia speră să le poată aduce bucurie, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Dăruind vei dobândi, sunt cuvintele părintelui Nicolae Steinhardt, care pentru noi au devenit un slogan, un act prin care dorim să ne arătăm dragostea, susținerea semenilor noștri față de acești copii nevinovați care trăiesc în sărăcie. La rândul nostru, suntem o comunitate a oamenilor suferinzi de o boală cumplită numită distrofie musculară, pentru care nicăieri în lume nu există vindecare”, ne transmite președintele ADMR, Maria Teodorescu.

Publicitate

Evenimentul va avea loc pe data de 15 decembrie, începând cu ora 13:00, la sediul Asociației din comuna Vâlcele, unde un Moș Crăciun în fotoliu rulant le va împărți daruri copiilor nevoiași.

„Nu avem lemne pentru iarnă”

De sprijin au nevoie și membrii asociației care, în pragul iernii, nu își pot permite lemne de foc și nici să plătească cheltuielile curente.

„Nu suntem bogați financiar, contul asociației noastre este aproape inexistent. Nu avem lemne pentru iarnă, bani să plătim contabilul la sfârșit de an, și cheltuielile curente la lumină și telefon, dar avem încredere că Dumnezeu ne va ajuta. Suntem bogați sufletește și tocmai pentru că știm ce înseamnă suferința, sărăcia, lipsurile de tot felul, pentru noi este important ca acești copilași să trăiască bucuria și magia sărbătorilor de Crăciun”, mai transmite președintele ADMR.

Toți cei care doresc să se alăture campaniei umanitare, sau să vină în sprijinul ADMR, pot face donații în contul Asociației:

ASOCIAȚIA DISTROFICILOR MUSCULAR DIN ROMÂNIA

Str. Băilor, nr. 197, loc. Vâlcele, jud. Covasna, Cod poştal: 527175

CONT IBAN: RO 41 RNCB 0124038009330001, BCR Suc. Sf.Gheorghe, Covasna,

COD FISCAL: 8896012, TEL. 0720049819

 

Publicitate
banner we radio