Ştiri

Moarte șocantă. Un fost primar, găsit cu gâtul tăiat

Suspiciune de omucidere în comuna Lunca Mureșului, din județul Alba. Fostul primar al comunei, Ioan Rusu (PSD), a fost descoperit mort, duminică dimineața, lângă mașină. Potrivit unor surse, acesta ar fi fost găsit cu gâtul tăiat și prezenta urme de lovituri de cuțit.

Informația a fost confirmată și de o persoană din familia fostului primar.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Marius Ungureanu, a declarat că la fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, condusă de procuror criminalist cu polițiști, inclusiv medic legist și urmează să se facă autopsia medico-legală și celelalte cercetări specifice.

Da, este o moarte suspectă, se efectuează cercetări la fața locului. Urmează să desfășoare și alte cercetări, inclusiv autopsia medico-legală până vom stabili exact cauza morții”, a spus Marius Ungureanu.

Din informațiile aflate pe surse de ziarulunirea.ro, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în jurul orei 5.00 dimineața, pe o stradă aflată la marginea localității, în apropierea dispensarului. Oamenii spun că acesta era un om liniștit, nu era recalcitrant și nu știu să fi avut conflicte cu cineva.

Publicitate
banner we radio