Ştiri locale

Mii de litri de alcool de contrabandă confiscaţi de poliţiştii covăsneni după o urmărire în trafic

Un bărbat din municipiul Sfântu Gheorghe a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat vineri instanţei cu propunerea de arestare preventivă, fiind suspectat de contrabandă cu alcool.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Covasna au depistat în trafic, în noaptea de miercuri spre joi, o autoutilitară despre care existau informaţii că transportă alcool etilic fără forme legale. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, şoferul nu a oprit la semnalul poliţiştilor, drept urmare aceştia au pornit în urmărirea autovehiculului în care au găsit 4.000 litri alcool ambalaţi în peturi de doi litri.

Publicitate

\’Din verificări, poliţiştii au stabilit că beneficiarul transportului depistat este un bărbat de 46 de ani din Sfântu Gheorghe, care a fost condus la sediul Poliţiei pentru audieri. Faţă de acesta s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă\’, se arată în comunicatul de presă.

Cei 4.000 de litri de alcool au fost confiscaţi, iar autovehiculul a fost indisponibilizat, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la aproape 86.000 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, se arată în documentul citat.

(Agerpres)

\"Captura

Publicitate
banner we radio