Ştiri

METEO. Vremea se încălzește treptat

Vom avea parte şi astăzi de mult soare şi temperaturi generoase, mai ales în vestul ţării. Astfel, duminică vremea se mai încălzeşte puţin, astfel că maximele se vor încadra, în general, între 3 şi 13 grade Celsius. Norii vor fi inofensivi, însă vântul va avea unele răbufniri prin Banat, Crişana şi Moldova.

Şi la munte vremea va fi însorită, aşa că temperaturile vor creşte destul de mult. La amiază se vor înregistra între 0 grade în Ceahlău şi 7 grade la Stâna de Vale şi în Păltiniş. Pe văi şi în depresiuni se poate forma ceaţă dimineaţa şi noaptea, iar vântul va fi alert în zona înaltă.

Publicitate

Luni vremea va fi frumoasă şi temperaturile vor urca până la 14 grade. Noaptea, însă, reapar ploile slabe în vestul şi nord-vestul ţării, unde vor continua şi pe parcursul zilei de marţi. De miercuri, precipitaţiile se extind şi în celelalte regiuni. Cu toate acestea, maximele se vor menţine mult mai ridicate decât cele normale, şi vor atinge 15 grade, mai ales în vest şi sud. La munte, la altitudini de peste 1500 m, ploile se vor transforma din când în când în lapoviţă şi chiar ninsoare.

Publicitate
banner we radio