Ştiri

Prognoza meteo. Vreme nefiresc de caldă pentru această perioadă 

Vremea va deveni din ce în ce mai caldă, astfel că maximele vor ajunge joi chiar şi la 18 grade Celsius. Mai plăcut va fi şi pe timpul nopţilor, când temperaturile vor deveni preponderent pozitive.

Luni ploile vor mai apărea local în sud-estul teritoriului, iar prin Moldova, trecător va cădea şi lapoviţă. Vremea va fi ceva mai bună în restul zonelor, cu temperaturi maxime ce vor urca până la 8-9 grade Celsius. După apus, norii se vor aduna în nord-vest, dar numai pe suprafeţe restrânse vor apărea ceva ninsori. Vântul va fi alert, din când în când, în sudul extrem şi în spaţiul montan.

Nu vom scăpa complet de ploi până la mijlocul acestei săpămâni. Acestea vor fi prezente cu precădere în vestul, centrul şi nordul teritoriului, unde cantităţile de apă acumulate vor fi ceva mai însemnate. Ninsorile îşi vor mai face apariţia la altitudini mari, dar se mai potolesc în zona de munte. Acestea vor mai apărea doar din loc în loc prin Carpaţii Meridional şi cei de Curbură, iar în restul masivelor se va arăta şi soarele. Temperaturile maxime vor urca până la cel mult 1 grad Celsius, însă vântul va spori uneori senzaţia de frig.

Vremea va deveni însă din ce în ce mai caldă, astfel că maximele vor ajunge joi chiar şi la 18 grade Celsius. Mai plăcut va fi şi pe timpul nopţilor, când temperaturile vor deveni preponderent pozitive.

Publicitate
banner we radio