Ştiri

Meteo: Început de săptămână ploios şi mai rece decât de obicei

Temperaturile continua sa fie scazute si la inceputul saptamanii viitoare, cand sunt asteptate si cateva ploi, mai ales in zonele de sud, est si centrale ale tarii.

Luni, in regiunile sudice, estice si centrale vremea va fi mai rece decat in mod normal la final de septembrie, fiind posibile si cateva ploi slabe.

In restul tarii, temperaturile se vor incadra in limitele normale si vor cadea averse izolate doar la munte. Maximele vor fi cuprinse intre 14 grade in nordul Moldovei si 22 de grade in vestul Olteniei si sudul Banatului.

Se vor inregistra maxime de 22 de grade la Timisoara, 19 grade la Baia Mare si Craiova, 18 grade la Cluj-Napoca, Constanta, Galati si Iasi, 17 grade la Brasov si 14 grade la Suceava.

De marti, temperaturile vor creste usor si se vor apropia de normalul perioadei in aproape toata tara. Asta inseamna ca maximele se vor situa intre 14 grade in nordul Moldovei si 23 de grade in sudul Olteniei. Va ploua pe arii restranse in zonele montane si izolat in sud, est si centru.

Publicitate
banner we radio