Sport

Medalii pentru sportivii covăsneni la Campionatele Balcanice de Ju-Jitsu

Sportivii Clubului Sportiv Show Time, dar şi cei ai CSM Sfântu Gheorghe, au participat în weekend la Campionatele Balcanice de Ju-Jitsu care au avut loc în Muntenegru. Competiţia s-a desfăşurat la toate categoriile de ani şi greutate, la toate probele recunoscute de Federația Internațională de Ju-Jitsu (IJJF), fiind prezente 24 de țări (Austria, Belgia, Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Congo, Danemarca, Franța, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Mauritius, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia și Ucraina) cu 980 de sportivi. România a participat la aceste campionate cu 158 sportivi, reuşind să termine pe primul loc pe naţiuni.

Rezultatele Clubului Sportiv Show Time: de la această competiție se întorc acasă cu titlurile de Campioni Balcanici, Artene Vlad – dublu medaliat cu aur, atât la proba de Jiu Jitsu, cât și la proba de Fighting, fiind cel mai bun sportiv U21 al categoriei -62kg și Maghiar Darius – medaliat cu aur în cadrul probei de Jiu Jitsu a categoriei U21 -94kg. Medalii de bronz, au fost obținute de Pantelimon Alin Andrei în cadrul categoriei U16 -46kg proba Jiu Jitsu și Măsar Miruna în cadrul categoriei U16 -63kg proba Fighting. S-au clasat pe locurile 5 la cele mai disputate categorii, U18 -60Kg și U18 -66Kg, sportivii Popa Cristian Mihai și Popa Victor Andrei, sportivi care fac naveta între Tg. Mureș și Sf. Gheorghe spre a se antrena.

Publicitate

Rezultatele CSM Sfântu Gheorghe: Medaliați cu aur, Pavel Denis, Locul I la U21 ani, categoria -56 kg, proba Fighting; Pietrăreanu Mihnea Locul I, U12 ani, categoria -34 kg, proba Fighting și Medalie de argint, Stănciuleasa Adrian Locul II la categoria -66 kg U16 ani proba ne-waza.

Publicitate
banner we radio