Sport, Ştiri locale

Medalii naţionale pentru sportivii din cadrul C.S. „Show Time”

Pe 17 aprilie s-a desfășurat la București Campionatul W.S.K.F. – F.O.K.S pentru copii, juniori și seniori la care a participat și echipa de shotokan a Clubului „Show Time” din Sf. Gheorghe. Competiția a fost găzduită de către sala Antilopa din Bucureşti, participând cluburi sportive de shotokan karate-do din ţară cu peste 200 de sportivi, cluburi afiliate la World Shotokan Karate Federation prin Federația Organizațiilor de Karate-Do Shotokan din România. Echipa covăsneană a fost reprezentată de către 2 tehnicieni și 3 sportivi, care au concurat la categoria de vârstă sub 8 ani, prin Duculeț David, până în 14 ani prin Jozsi Norbi şi până în 18 ani prin Imre Artur.

Ziua de concurs a început excelent pentru sportivii noștri, cel mai mic Duculeţ David, cu o prestație mult peste așteptări, a reuşit să se claseze pe locul 1 la proba kumite şi locul 2 la proba kata. A urmat sportivul Jozsi Norbi care s-a clasat pe locul 3 la proba kata, acesta fiind la primul lui concurs de o aşa anvergură, emoţiile spunându-și cuvântul. La juniori, sportivul Imre Artur a fost premiat cu menţiune atât la proba de kata cât şi la cea de kumite el înfruntând o serie de adversari redutabili, mulți din ei făcând parte din cluburi cu experienţă.

Publicitate

Tehnicienii „Show Time”, antrenorul Pall Szabolcs şi instructorul Duculeț Cornel, sunt extrem de mulțumiți de rezultatele obținute de către sportivii lor, arătând că într-o perioadă relativ scurtă se pot scoate rezultate competiționale de valoare.

În perioada următoare se fac pregătiri tehnice intense, lotul de shotokan urmând a participa în perioada 27-29 mai la stagiul anual de pregătire ce va avea loc la București cu instructorul șef al W.S.K.F., sensei Hitoshi Kasuya – 8 Dan, unde sportivul Imre Artur va susține cel mai important examen, cel de obținere a centurii shodan (1 Dan).

Clubul Sportiv „Show Time” face înscrieri pentru copii atât la secția de shotokan karate-do cât și la cea de ju-jitsu, dar și pentru adulți la sesiunile de autoapărare, putându-ne găsi zilnic de la ora 18.00 la Dojo-ul clubului, str. Oltului, nr. 14 în incinta Casei Armatei, sau se poate accesa site-ul www.showtimeclub.ro pentru mai multe informații.

Publicitate
Publicitate
banner we radio