Sport, Ştiri locale

Medalii de aur şi argint obţinute de înotătorul Andras Barabas în Grecia

În perioada 24-25 iunie 2017, Asociaţia Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe reprezentată de înotatorul Barabás András – 14 ani, a luat parte la competiţia internaţională de înot „Loutraki Swimming Cup 2017”, ce a avut loc la Piscina Municipală de 50m în aer liber din orașul Loutraki, Grecia.

Evenimentul a fost organizat de „Poseidon Loutrakiou” sub patronajul Federaţiei de Înot a Greciei.

Publicitate

Competiția este inclusă în calendarul oficial al Ligii Europene de Nataţie LEN.

La acest turneu internaţional au luat parte 310 înotători de la 30 de cluburi din Grecia, Rusia, Suedia, Armenia si Romania.

Înotatorul covăsnean Barabás András a cucerit medalia de aur la categoria 13-14 ani în proba 1500m liber cu timpul 20`18”91 ce reprezintă un record personal, urmat de rusul Mikhalov Vasili cu timpul 21`37”59.

În proba de 100m liber obţine medalie de argint cu timpul 1’00”91 la diferenţă de 0,71 sutimi de secundă în spatele sportivului grec Hrysomallis Marios.

Antrenorul Ciprian Grosu ne declară: „Sunt mulţumit de rezultatele obţinute la acest turneu internaţional, efortul şi munca depuse au dat roade. Îl felicit pe această cale şi doresc să mulţumesc Consiliului Judeţean Covasna şi părinţilor săi pentru sprijinul acordat.”

Publicitate
banner we radio