Info Trafic

Măsuri pentru reducerea numărului de accidente în Braşov: restricții de viteză și interzicerea depășirii pe mai multe drumuri naționale

Pe mai multe tronsoane de drum naţional se va putea circula cu maxim 70 km/h, iar în unele zone s-a decis interzicerea depășirii, după ce polițiștii brașoveni au reevaluat marcajele rutiere din județul Brașov, anunță Bună Ziua Brașov.

La recomandarea polițiștilor, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov a anunţat că a modificat marcajele rutiere şi a montat indicatoare pe mai multe tronsoane de drum pe care s-au petrecut accidente grave. „Au fost instituite limitări de viteză, a fost interzisă depăşirea şi s-au aplicat marcaje rezonatoare pe mai multe sectoare de pe DN1, DN13 şi DN73A”, a anunţat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov.

Publicitate

Anii trecuţi, tot pentru a limita accidentele, au fost montate separatoare de sens din beton pe sectoare din DN 1, DN 13, DN 73 şi DN 11, rolul acestora fiind de a preveni coliziunile frontale, cauzate, de multe ori, de depăşirile pe contrasens.

Publicitate
Publicitate
banner we radio