Info Trafic, Ştiri locale

Maşină răsturnată pe DN 10 la Zăbrătău. Două persoane au fost rănite

La data de 17.09.2023, în jurul orei 15:50, polițiștii  din cadrul Serviciului Rutier Covasna au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 10, în localitatea Zăbrătău. Din verificările inițiale a rezultat că o tânără, în vârstă de 21 de ani, ar fi condus un autouturism pe D.N. 10, din direcția Crasna spre Întorsura Buzăului, iar la km 102+30 m, după efectuarea unei manevre de depășire, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Autoturismul a derapat, a acroșat un stâlp de electricitate de pe partea dreaptă a drumului, după care s-a răsturnat pe carosabil, rămânând pe plafon.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea tinerei, care a fost transportată la o unitate medicală din Sfântu Gheorghe și a unui bărbat în vârstă de 22 de ani, care a fost transportat cu un elicopter SMURD la o unitate medicală din municipiul  Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale și efectuării investigațiilor de specialitate. Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Deoarece existau suspiciuni cu privire la persoana care ar fi condus autoturismul în momentul producerii evenimentutui, au fost extinse verificările rezultând că la volanul mașinii s-ar fi aflat bărbatul de 22 de ani. La verificarea în bazele de date a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările sunt continuate de polițiști în dosarul penal întocmit, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Publicitate
banner we radio