Ştiri locale

Marți începe vânzarea de bilete pentru PulzArt!

De marți, 6 septembrie, începem vânzarea de bilete pentru Festivalul de arte contemporane PulzArt. Biletele se pot cumpăra la Biroul de Evenimente Culturale din Sfântu Gheorghe. Biletele costă și anul acesta între 10 şi 25 de lei, pentru unele spectacole studenții și pensionarii primind reducere.

Un bilet pentru povestea de teatru de umbre „Icebook” de Davy & Kristin McGuire costă 10 lei, iar biletele la concertele Bob şi Bobék Orchestra, la spectacolul Companiei Simptom, intitulat „Miracolele Nopții”, în regia lui Szabó Réka, la spectacolul Teatrului „Kosztolányi Dezső” din Subotica, intitulat „Trandafiri”, regizat de Urbán András, și la concertul Hang Massive vor costa 20 de lei (10 lei pentru cei care beneficiază de reducere). Bilete în valoare de 25 de lei (15 lei pentru cei care beneficiază de reducere) se pot achiziționa pentru concertul Hidden Orchestra și pentru spectacolul Teatrului Național București, intitulat „Între noi e totul bine”, în regia lui Radu Afrim. Programul complet al festivalului este disponibil pe site-ul: www.pulzart.ro.

Publicitate

Biletele pot fi cumpărate online, și în acest an, pe pagina de internet www.biletmaster.ro. Biroul de Evenimente Culturale al Municipiului Sfântu Gheorghe este deschis de luni până joi, între orele 9:00-16:00, și vineri între 9:00-13:00, adresa: Piața Libertății Nr.1, Sfântu Gheorghe,  număr de telefon: 0267-312104.

Festivalul este evenimentul central al programului „Sfântu Gheorghe – Capitala Culturală a Ţinutului Secuiesc”, punctul de întâlnire al celor patru ani tematici. Anul acesta este Anul Imaginii, astfel evenimentele pulzArt se axează pe vizualitate, imagine. Anul acesta, Festivalul de arte contemporane se va desfășura în perioada 15-18 septembrie, iar evenimentele, atelierele vor explora felul în care vizualitatea completează muzica, literatura, și ce anume aduce în plus acestora, cât și, cum este vizualitatea teatrului, cum influențează artiștii o puternică prezență vizuală, precum și care este efectul dumpingului vizual copleșitor asupra receptorului.

▶ Organizatori: Centrul Cultural „Kónya Ádám”, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

▶ Co-organizatori: Biblioteca Județeană „Bod Péter”, Asociația Audio-Vizuală „Tone Troopers”

▶Partener: Consiliul Județean Covasna, Ansamblul de Dansuri „Trei Scaune” – Háromszék, Teatrul „Tamási Áron”, Teatrul de Mișcare Studio M, Teatrul de Păpuși Cimborák, Casa cu Arcade, Uniunea Artiștilor Plastici din România, sucursala Sfântu Gheorghe, Spaţiul Expoziţional de Artă Contemporană Magma, Asociaţia Culturală şi de Tineret MUKKK, Kónya et Kónya Ponopol, Galeria Köntés, Hostel Beer Pub, Ceainăria Tein.

▶  Susținut de Fondul Cultural Național (FCN), Asociația Scriitorilor.

Publicitate
Publicitate
banner we radio