Ştiri locale

Marţi e „Ziua porților deschise” la Staţiile de tratare a apei din judeţul Covasna

Preşcolarii şi elevii claselor 0-4 din Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Întorsura Buzăului şi Covasna sunt aşteptaţi să participe săptămâna aceasta la Ziua Porţilor Deschise, organizată de operatorul regional Gospodărie Comunală SA la Staţiile de tratare a apei potabile pe care le operează în judeţ.

Evenimentul, care va avea loc marţi, este organizat pentru a marca Ziua Mondială a Apei, sărbătorită în fiecare an în data de 22 martie. Elevii vor avea ocazia să afle cum funcţionează uzina de apă şi vor primi informaţii despre procesul de tratare a apei.

Publicitate

„Marţi, de la ora 10:00, îi aşteptăm pe copilaşi, vor putea vizita uzina de apă şi probabil că vor putea intra şi în laboratorul de analize, dacă va aproba conducerea şi acest lucru. Vom face grupuri de câte 20 de copii care vor putea intra deodată. Sunt mulţi care sunt interesaţi, de la mai multe şcoli şi grădiniţe, deci trebuie să ne organizăm bine ca să fie totul în regulă”, ne-au spus reprezentanţii societăţii.

Profesorii claselor interesate pot afla mai multe detalii despre participarea elevilor, prin e-mail, la adresa: secretariat@apacov.ro, sau telefonic, la numărul: 0746 259 920.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio