Ştiri locale

Marile lucrări de reabilitare a drumurilor din Sfântu Gheorghe se apropie de final

„Am reușit să ne ținem de promisiunea făcută în ceea ce privește finalizarea, înaintea sosirii iernii, a lucrărilor începute de reabilitare a drumurilor” – a declarat primarul Antal Árpád-András în cadrul unei conferinţe de presă, ce a avut loc joi în prima parte a zilei. Primarul a mai adăugat că lucrările, reparațiile, marcajul rutier pe asfalt și astuparea gropilor din oraș  nu se vor întrerupe, ci vor continua până când vremea va permite.

Rezumând lucrările de reparații care se află în plină desfășurare, Antal Árpád a afirmat că va mai trebui marcată porțiunea deja finalizată a străzii Kós Károly, la fel cum și porțiunea de drum reabilitat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 – unde în momentul de față sunt ridicate gurile de canal, urmează să fie marcată pe parcursul săptămânii viitoare. Pe strada Înfrățirii se asfaltează trotuarele, iar săptămâna viitoare, în funcție de condițiile meteorologice, vor fi începute și lucrările pe șosea. Cu finalizarea străzilor sus menționate, cele mai importante trasee rutiere din oraș vor fi accesibile.

Publicitate

Pe lângă străzile menționate, se desfășoară lucrări de reparații atât pe strada Rândunicii, unde se așează fundația şi se lucrează la sistemul de drenare a apelor pluviale, cât și pe strada Grădinarilor, unde se lucrează la așezarea bordurilor de piatră. De asemenea, drumul care duce spre Şugaş Băi a fost asfaltat pe o porțiune de 3,5 km, iar traseul de legătură de pe Aleea Căminului a fost finalizat.

Antal Árpád-András și-a încheiat discursul prin mențiunea că autorităţile au reușit să îndeplinească, înaintea sosirii iernii, planul privind finalizarea lucrărilor de reabilitare începute pe drumurile și porțiunile importante ale orașului și că are încrederea că în scurt timp se va restabili și traficul rutier obișnuit.

(Biroul de Imagine al Primăriei)

Publicitate
Publicitate
banner we radio