Ştiri

Marele câștigător la Loto a ridicat premiul. Ce va face cu cele 2,2 milioane de euro

Câştigătorul marelui premiu în valoare de peste 2,2 milioane de euro la Loto 6/49 la extragerea din 11 mai – un pensionar din judeţul Vâlcea – a mers, luni, la sediul central al Loteriei Române pentru a-şi ridica premiul, relatează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Loteriei, Gheorghe Năstase, pensionar din Drăgăşani, judeţul Vâlcea, este câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49, în valoare de 10.286.597,39 de lei, obţinut la extragerea din 11 mai.

Publicitate

Bărbatul spune că „joacă de-o viaţă” la Loterie, iar primul gând, cand a aflat că este marele câştigător, a fost că îşi va ajuta cei doi copii.

„În cursul zilei de astăzi, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul marelui premiu la Loto 6/49, câștig în valoare de 10.286.597,39 lei, obținut la tragerea din data de 11.05.2017. Cel mai proaspăt mare câștigător la Loto 6/49 se numește Gheorghe Năstase, este un pensionar din Drăgășani, jud. Vâlcea și „joaca de-o viata” la Loteria Română. Familist convins, primul gând, când a aflat că este marele câștigător, a fost că își va ajută cei doi copii”, a anunțat Loteria Română.

Biletul norocos a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49, prețul acestuia fiind de doar 4,9 lei, biletul fiind jucat la agenția 38-012 din Drăgășani.

Gheorghe Năstase a acceptat să acorde un interviu în exclusivitate Loteriei Române, interviu care va fi difuzat pe TVR1, în data de 21 mai, în cadrul emisiunii „Lozul cel Mare” care se difuzează începând cu ora 18:00.

Norocosul a fost suprins zilele trecute în momentul în care a venit să-și valideze biletul câștigător. „Acum am tensiunea, am glicemia mărită. (De bucurie?) Da”, spune câștigătorul marelui premiu la loto 6 din 49, pentru Digi24.

Bărbatul din Drăgășani spune că joacă la loto de 40 de ani. Acum, a completat biletul, sperând la un câștig, însă nu visa să devină milionar în euro.

Publicitate
banner we radio