Ştiri locale

Manó, recunoscător pentru dragostea publicului! Declarațiile cântăreţului după ratarea calificării în finala Vocea României

Raduly Botond – Manó a urcat din nou pe scena de la Vocea României, în semifinala emisiunii, cu un nou moment spectaculos, interpretând piesa „I am the fire” a formației Halestorm. Din păcate pentru el, de această dată nici voturile publicului și nici cuvintele de laudă ale juraților nu au fost suficiente pentru ca el să meargă mai departe în ultima etapă a show-ului de la ProTv.

Cântărețul spune că deși a întâmpinat anumite greutăți, este recunoscător pentru dragostea pe care a simțit-o din partea fanilor în ultimele luni, și datorită acestui fapt a părăsit competiția ca un învingător.

Publicitate

„Nu știam cum mă voi simți dacă ies din concurs, și n-aș fi crezut că voi fi atât de optimist. Am primit de la oameni în ultimele luni doar iubire și sunt foarte recunoscător pentru asta. A fost un pic mai grea etapa de vineri pentru că toată săptămâna am fost răcit, abia spre joi –vineri am început să-mi revin vocal cât de cât, şi mă bucur că mi-a ieșit numărul așa cum mi-a ieșit. Pe de altă parte, m-am simțit foarte bine pe scenă, mi-am promis că orice s-ar întâmpla voi face tot posibilul să mă simt bine și cred că acest lucru s-a și întâmplat, am reușit!”, ne-a declarat Manó.

„Numărul Andradei a fost mai bun decât al meu”

Întrebat ce i-a lipsit ca să ajungă în finală și dacă este de acord cu fanii care susțin că  antrenorul său, Adrian Despot, ar fi vinovat pentru că nu i-a ales piesele potrivite, covăsneanul ne-a răspus că numărul de vineri al coechipierei sale a fost mult mai bun, astfel că aceasta merita să meargă mai departe: „Piesele pe care le-am cântat le-am ales împreună, nu e vorba despre o decizie doar din partea lui Adi Despot sau a producției, alegerile le-am făcut împreună. Dacă privim lucrurile obiectiv, părerea mea e că Andrada a meritat mult mai mult să treacă mai departe, pentru că a avut un moment senzațional, plin de emoții. Îmi amintesc că în timpul numărului ei aveam piele de găină, a fost un moment impresionant și a meritat din plin să meargă mai departe! Sunt foarte bucuros pentru ea și o susțin în continuare.”

Lucrează la un album cu piese proprii

Artistul a mai precizat că nu va mai participa la edițiile următoare ale show-ului și spune că, acum că a ajuns acasă, se va concentra pe albumul său la care lucrează deja de ceva vreme, și care cel mai probabil va fi gata anul viitor: „Nici acum nu știu care era marele premiu, nu aveam în gând să câștig, am participat pentru că acest concurs a reprezentat o posibilă rampă de lansare, aveam nevoie de asta ca să pot scoate albumul. Acum că am ajuns ascasă, eu și chitaristul meu ne vom pregăti ca să iasă totul așa cum am vrut”.

După momente pline de emoții, patru concurente au fost alese să meargă mai departe în marea finală Vocea României. Este pentru prima dată în istoria show-ului când în această etapă sunt calificate doar fete. Astfel, echipa Smiley merge mai departe cu Ana Munteanu; Loredana concurează în marea finală cu Zsuzsana Cerveni; Echipa Adi Despot a rămas în competiție cu Andrada Crețu; iar Tudor Chirilă merge mai departe cu Meriam Jane.

Într-un video live pe pagina sa de facebook, Manó și-a îndemnat fanii să susțină în continuare echipa Despot și să o voteze pe fosta sa coechipieră, Andrada Crețu.

Marea finală de la Vocea României va avea loc vinerea viitoare, începând cu ora 20.30, la ProTV.

(Ioana Ardeleanu)

 

Publicitate
banner we radio