Ştiri locale

Manó intră în probele live de la Vocea României. Mesajul pentru fani!

 

Ráduly Botond (Manó), cântărețul covăsnean care la preselecțiile din luna septembrie i-a făcut pe jurații de la Vocea României să-și întoarcă scaunele în doar câteva secunde, a ajuns în probele live și are nevoie de susținerea fanilor pentru a merge mai departe.

Tânărul în vârstă de 28 de ani, originar din Sfântu Gheorghe, i-a cucerit pe jurați cu piesa „In my defence” a regretatului Freddie Mercury, iar antrenorul său, Adrian Despot, l-a ales să intre în etapa live a show-ului de televiziune, care va fi difuzat vineri seară, de la ora 20:30.

Publicitate

„Până acum m-am simțit foarte bine aici, e o atmosferă pozitivă, am cunoscut niște oameni foarte frumoși. Avem repetiții după repetiții, și nici nu vă imaginați câte emoții am pentru show-urile live, mai ales că pregătim un moment plin de emoții. Am avut foarte mult de muncă…”, ne-a declarat artistul, care spune că a ajuns în punctul în care nu mai are nevoie să demonstreze nimic nimănui, și că experiența aceasta reprezintă o potențială rampă de lansare în lumea muzicii, deși acasă are o trupă de coveruri.

„Cred că diferența este în mine, pentru că nu am venit aici ca să demonstrez ceva, ci că așa am simțit, că am nevoie de experiența asta și de show-ul ăsta ca să pot să mă lansez. Nu le pot oferi oamenilor povești, pentru că nu sunt un caz social, le pot oferi doar muzica, vocea și sufletul meu prin ceea ce fac. Dacă oamenii simt că am putut să le ofer ceva, îi rog să mă voteze”, ne-a mai declarat Manó.

Covăsneanul spune că dacă ar câștiga premiul cel mare ar investi banii în primul său album la care deja lucrează de ceva vreme: „Indiferent când o să se termine concursul pentru mine, voi încerca să mă bucur de momentele în care sunt aici, iar în timpul liber lucrez la piesele mele, pentru că anul viitor vreau să lansez primul meu album. Pentru asta am nevoie de sprijin, și cred că show-ul ăsta poate fi rampa mea de lansare”.

Ráduly Botond (Manó) nu se află la prima apariție într-un show de talente. În 2011 a participat la X Factor România, unde a reușit să ajungă până la Bootcamp. Atunci, proba de dans la care nu s-a priceput l-a făcut să renunțe, însă un an mai târziu a revenit pe scena concursului și a ajuns până la cea de-a III-a etapă a live show-ului.

(Ioana Ardeleanu)

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio