Ştiri locale

Mai sunt doar câteva zile pentru înscrierea la cursa de ciclism de anduranță Șugaș 24H

Au rămas doar câteva zile pentru înscriere la cursa de ciclism de anduranță Șugaș 24H, termenul limită fiind 20 iunie 2023.

Cursa organizat în zilele de 24-25 iunie se va adresa pasionaților de ciclism din oraș și din împrejurimi și le va lansa o provocare inedită: de câte ori pot parcurge traseul de la Sfântu Gheorghe la Șugaș Băi în decursul a 24 de ore. Competiția este deschisă echipelor de câte două persoane, iar pentru a participa, fiecare echipă trebuie să se angajeze să pedaleze cel puțin o oră de-a lungul traseului. Dincolo de această oră obligatorie, fiecare echipă poate să rămână pe traseu cât de mult dorește.

„Dorim să organizăm un eveniment familiar, cu scopul de a promova ciclismul ca sport de anduranță, care nu se axează pe viteză, ci mai degrabă pe rezistență, pe valorizarea și gestionarea corectă a resurselor mentale și fizice”, spun organizatorii de la Fitness Tribe.

La ultima ediție din 2019 s-au înscris 26 de persoane, adică 13 echipe, echipa de pe primul loc parcurgând 25 de ture ale traseului de 10 km dintre Izvorul Csaba – Izvorul Elisabeta – Izvorul Csaba.

Pentru a asigura siguranța participanților, organizatorii vor pune la dispoziție spray pentru urși și escortă de motociclete sau mașini pentru cei care parcurg traseul.

Înscrierile se pot face completând formularul AICI. Taxa de înscriere este de 50 de lei pe echipă.

Înregistrarea video a traseului o puteți găsi AICI.

Programul Șugaș 24H este susținut de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.

Publicitate
banner we radio