Ştiri locale

Mai multe străzi din Sfântu Gheorghe, fără curent din cauza a două defecțiuni

Mai multe străzi din Sfântu Gheorghe au rămas fără curent electric, luni, timp de câteva ore, după ce un cablu de la Punctul de transformare 66 a fost secționat, iar pompele de apă ale Punctelor de transformare 162 – 86 s-au defectat. Întreruperile s-au produs în jurul orei 13:04, iar la ora redactării acestei știri (15:30) încă nu au fost soluționate în totalitate.

Directorul Electrica SA Covasna, Józsa Csaba, a transmis că două echipe lucrează la remedierea defecțiunilor: „S-au înregistrat cele două avarii accidentale. De vină este vechimea cablurilor. Se lucrează  cu două echipe la remedierea defecțiunilor”.

Pe site-ul Electrica SA figurau inițial 25 de străzi din municipiu afectate de pana de curent, însă lista a fost între timp actualizată cu străzile: 1 Decembrie 1918, Fabricii, Fânului, Jozsef Bem, Lazar Mihály, Nicolae Bălcescu, Oltului, Pescarilor și Sporturilor din municipiu.

Cu toate acestea, din informațiile pe care le avem, și alte străzi din municipiu ar fi afectate, iar în anumite zone, pe străzile din lista publicată inițial pe site-ul Electrica, nu erau probleme.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio