Info Trafic, Ştiri locale

Mai multe lăzi de bere transportate de un autocamion, răsturnate pe DN 10 la Sita Buzăului

Mai multe lăzi de bere transportate de un autocamion s-au răsturnat luni, pe DN 10, în localitatea Sita Buzăului, din primele cercetări rezultând că încărcătura nu a fost asigurată corespunzător, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna.

„Azi în jurul orei 10, pe DN 10, în localitatea Sita Buzăului un autocamion care circula pe relaţia Buzău-Braşov, într-o succesiune de curbe a pierdut o cantitate din încărcătura transportată constând într-un număr de lăzi de bere, acestea răsturnându-se pe partea carosabilă în dreapta sensului de mers. În urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime, însă circulaţia a fost îngreunată. În continuare se efectuează operaţiuni de degajare a părţii carosabile, pe sectorul de drum în cauză se circulă pe un sens de mers”, precizează IJP Covasna.

Publicitate

Potrivit sursei citate, din primele verificări a rezultat că evenimentul rutier a avut loc din cauza faptului că încărcătura autocamionului nu ar fi fost asigurată corespunzător.

Conducătorul autocamionului a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

(Agerpres)

Foto: Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov

Publicitate
banner we radio