Ştiri locale

Mai multe coşuri de gunoi stradale au fost distruse la Sfântu Gheorghe. TEGA a depus plângere împotriva autorilor acestor noi acte de vandalism

În noaptea de vineri spre sâmbătă, una sau mai multe persoane au distrus aproximativ 10 coșuri de gunoi stradale, în timp ce se îndreptau spre casă, probabil în stare de ebrietate.

La acestea s-a adăugat și împrăştierea unui sac mare de gunoi menajer – o problemă pe care TEGA a sesizat-o în mod special populației în ultima săptămână, întrucât pubelele stradale au un alt rol în menținerea curățeniei în oraș.

Publicitate

Nu vom şti niciodată de ce oamenii care se întorceau acasă după o ieșire nocturnă au fost deranjați de coșurile de gunoi de pe stradă pe aproape toată lungimea străzii 1 Decembrie 1918, dar vandalizarea coșurilor de gunoi este pedepsită prin lege.

Ca răspuns, societatea de salubritate TEGA nu a avut de ales decât să depună plângere împotriva autorului sau autorilor necunoscuți. „Nu înțeleg de ce multor oameni nu le pasă de curățenia orașului, dar ceea ce nu înțeleg este de ce, dacă nu fac nimic constructiv, trebuie să înrăutățească situația”, a declarat directorul TEGA, Máthé László.

Tronsonul de drum în cauză este monitorizat de camere de supraveghere, astfel încât este puțin probabil ca ceea ce s-a întâmplat să rămână un secret.

TEGA îi îndeamnă pe locuitorii orașului să aibă grijă de curățenia publică și să nu deterioreze pubelele.

TEGA S.A.
Biroul de Presă

Publicitate
Publicitate
banner we radio