Ştiri locale

Lucrările la Skate Parkul din Sfântu Gheorghe sunt finalizate în proporție de 50%

Lucrările de construire a Skate Park-ului pe care Primăria Sfântu Gheorghe îl amenajează în curtea Stadionului Municipal „avansează foarte bine”, afirmă viceprimarul municipiului, Tóth Birtan Csaba, potrivit căruia terenul este deja finalizat în proporție de 50%.

Autoritățile locale au în plan amenajarea celui mai modern parc de acest gen din Transilvania, și speră ca, odată finalizat, acesta să poată găzdui chiar și competiții internaționale.

Publicitate

„Skate Park-ul este gata în proporție de circa 50%, se lucrează într-un ritm foarte bun. Va fi amenajat în spatele Sălii Sporturilor de pe strada Vânătorilor, iar lucrarea avansează foarte bine”, a spus viceprimarul Tóth Birtan Csaba, într-o conferință de presă.

Potrivit proiectului, Skate Park-ul va fi realizat din beton acoperit cu un strat de asfalt, suprafață pe care vor fi montate bare, elemente din metal, beton și lemn, și elemente de tip „quarter pipe”, „half pipe”, sau „spine”, pistele urmând să fie realizate în 3 trepte de dificultate, respectiv pentru începători, intermediari și avansați.

De asemenea, vor fi amenajate terenuri pentru trotinete, skateboard sau role, un pumptrack, dar și bănci și zone de odihnă.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio