Ştiri locale

Lucrări mai mici de amenajare și înfrumusețare a orașului Sfântu Gheorghe

În paralel cu lucrările de reabilitare a străzilor ceva mai cuprinzătoare care au fost efectuate în perioada verii, la Sfântu Gheorghe se află în curs de desfășurare și lucrări mai mici de amenajare și înfrumusețare a orașului. În ceea ce privește lucrările deja finalizate și cele încă aflate în desfășurare am stat de vorbă cu directorul Direcției de Gospodărire Comunală, Biró László.

Directorul a declarat că reparațiile stradale pe Aleea Făcliei au fost finalizate și că alte reparații stradale au fost efectuate și pe platoul aflat în spatele Bibliotecii Județene Bod Péter și pe strada Cimitirului. A fost asfaltată atât Aleea Avântului, cât și banda de ieșire pe șoseaua principală aflată în fața supermarketului Carrefour. Pe lângă lucrările menționate, pe timpul verii au fost renovate și trotuarele pe care se face accesul spre blocurile nr. 16, 17, 18, 19 și 20 aflate pe Aleea Centralei.

Publicitate

În momentul actual se lucrează la înființarea unei noi alei în fața toaletei publice din Parcul Elisabeta și la renovarea trotuarului aflat la întâlnirea străzii Ascherman Vendrei Ferenc cu strada Bartalis Ferenc.

(Biroul de Imagine al Primăriei)

Publicitate
Publicitate
banner we radio