Ştiri

Luare de ostatici într-o biserică din Franţa. Preotul a fost ucis

UPDATE!

Autorii luarii de ostatici de la o biserica din Saint-Etienne-du-Rouvray, in nordul Frantei, l-au injunghiat in gat cu un cutit pe preot, care a murit, inainte de a fi la randul lor ucisi de fortele de ordine. Politia si fortele speciale ajunse rapid la fata locului au dat asaltul la ora locala 11 (12 ora Romaniei), la circa o ora si un sfert de la inceperea crizei. Oamenii legii i-au ucis pe cei doi atacatori.

Publicitate

Potrivit primelor informatii, cei doi agresori luasera cinci ostatici: un preot, doua calugarite si doi enoriasi.

Nu este clar deocamdata ce i-a determinat sa comita un astfel de atac.

Presedintele francez Francois Hollande si ministrul francez de Interne Bernard Cazeneuve sunt asteptati la din Saint-Etienne-du-Rouvray, unde a avut loc incidentul.

Circa 10 focuri de arma au fost auzite din biserica, unde ar fi fost intre patru si sase oameni ostatici, relateaza France 3, precizand ca mai multe persoane ar fi fost ranite.

______________________

O luare de ostatici este în curs de desfăşurare la o biserica din comuna franceză Saint-Etienne-du-Rouvray, informează Le Figaro online. Ostaticii sunt preotul, două călugăriţe şi doi credincioşi. O altă călugăriţă a reuşit să fugă şi să anunţe incidentul.

Poliţia a anunţat că atacatorii în cazul luării de ostatici la o biserică din Franţa au fost \”neutralizaţi\”. Nu este clar dacă există victime în urma acestui incident, relatează Reuters online.

\”Doi indivizi care au asupra lor arme albe au intrat în biserică prin uşa din spate şi au luat cinci ostatici\”, a declarat o sursă din cadrul poliţiei, pentru Le Figaro.

 

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio