Info Trafic, Ştiri locale

A lovit un biciclist în judeţul Covasna și a părăsit locul accidentului

Vineri seară, în jurul orei 20:20, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 11 în localitatea Lunga a avut loc un accident rutier.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că un bărbat de 31 de ani, care se deplasa pe bicicletă fără a fi echipat corespunzător pentru a circula pe timp de noapte, a fost acroșat de un autoturism al cărui conducător și-a continuat deplasarea către județul Bacău. Victima a fost transportată în stare gravă la spital.

Publicitate

În urma măsurilor întreprinse în colaborare cu polițiștii din cadrul I.P.J. Bacău, autoturismul implicat a fost depistat și oprit în trafic, în jurul orei 21:40, la intrarea în municipiul Onești. La volan a fost identificat un tânăr de 28 de ani din județul Galați. Acesta a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșitii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Polițiștii atrag din nou atenția că legislația în vigoare prevede obligația pentru bicicliști de a purta, pe timp de noapte și în condiții de vizibilitate redusă, îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante, iar bicicleta trebuie să fie echipată cu lumină de culoare albă sau galbenă în partea din față, iar în partea din spate, cu lumină de culoare roșie și cel puțin un element fluorescent reflectorizant de aceeași culoare.

Compartimentul Relații Publice

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Publicitate
banner we radio