Sport, Ştiri locale

Lotul complet al Sepsi OSK în cantonamentul din Austria

Jucătorii Sepsi OSK îşi continuă programul de pregătire de la Grein (Austria) cu două antrenamente în fiecare zi. Pentru acest stagiu de pregătire, antrenorul Eugen Neagoe are la dispoziţie un lot de 22 de jucători, dintre care şi cei trei nou veniţi: francezul Bryan Nouvier (mijlocaş), muntenegreanul Branislav Iankovici (mijlocaş central) şi fundaşul croat Igor Jovanovic.

Nouvier (în vârstă de 23 de ani) a sosit sub formă de împrumut de la CFR Cluj pentru un sezon, Iankovici (26 de ani), fostul jucător de la Sutjeska Niksic, a semnat un contract valabil pe un an cu opţiune de prelungire pentru încă un an, iar Jovanovic (29 de ani), care a evoluat la FC Lahti (Finlanda), s-a angajat pentru un an la clubul nostru.

Publicitate

Lotul:

Portari: Niczuly Roland, Fejér Béla, Ivan Covic.

Fundaşi: Gabriel Rodrigues de Moura, Igor Jovanovic, Ionuţ Ursu, Ousmane Viera, Jure Obsivac, Daisuke Sato, Florin Ştefan.

Mijlocaşi: Branislav Jankovici, Stefan Velev, Gabriel Vaşvari, Birahima Tandia, Yasin Hamed, Fülöp István, Stephan Drăghici, Gabriel Dodoi.

Atacanţi: Marko Simonovski, Veress Zsombor, Hadnagy Attila, Bryan Nouvier.

Primul meci amical al Sepsi OSK în Austria va avea loc miercuri, 4 iulie, contra celor de la Guangzhou Evergrande (China). Partida va avea loc la ora 18:30 (ora României), la centrul de pregătire al clubului Austria Viena (Viena, Horrplatz 1).

 

 

Publicitate
banner we radio