Ştiri locale

Locuitorii sunt invitaţi să doneze cadouri în cutii de pantofi, în weekend, la panitoarul acoperit de la Arena Sepsi

Sepsi ReKreatív se alătură Serviciului de Ajutor Maltez din Sfântu Gheorghe în demersul de a le oferi copiilor defavorizaţi şi familiilor acestora un motiv să zâmbească şi să mai uite de griji în perioada sărbătorilor de iarnă.

În weekend (17 şi 18 decemrbie), la patinoarul acoperit de lângă Arena Sepsi, locuitorii oraşului sunt invitaţi să ia parte la acţiunea „Donaţii Shoebox”, şi să ofere cadouri ambalate în cutii de pantofi, care le vor fi oferite familiilor sărmane înaintea Crăciunului.

Publicitate

„Dorim să strângem cât mai multe cadouri de Crăciun. Cadourile destinate copiilor sunt oferite Serviciului de Ajutor Maltez. Prin darul vostru, în perioada Crăciunului puteți aduce un zâmbet pe fața unui copil defavorizat, oferind bucurii neașteptate și experiențe de neuitat familiilor nevoiașe!”, transmit reprezentanţii Sepsi ReKreatív.

Cutiile cu daruri pot conţine echipamente școlare, articole de igienă, îmbrăcăminte, jucării și dulciuri, iar pe fiecare cutie trebuie specificate vârsta și sexul copilului căruia îi este adresat cadoul (0-3 ani, 4-7 ani, 8-11 ani sau 12-15 ani).

Patinoarul acoperit de lângă Arena Sepsi se va deschide pentru public sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 19:00, preţurile biletelor fiind aceleaşi ca în sezonul trecut, respectiv 18 lei pentru adulţi (valabil pentru un singur acces de 2 ore) şi 12 lei pentru copii şi pensionari, iar pe baza cardului Sepsi, localnicii beneficiază de 50% reducere la preţurile biletelor.

Patinoarul poate fi închiriat în totalitate la preţul de 270 de lei pe oră, pe baza unei rezervări prealabile, iar la faţa locului sunt disponibile şi servicii de închiriere, respectiv ascuţire patine, la preţul de 15 lei.

Patinoarul acoperit de la Arena Sepsi va fi deschis în fiecare vineri, între orele 19:00 și 21:00, iar sâmbătă și duminică între orele 11:00 si 13:00, respectiv între orele 19:00 și 21:00.

(Ioana Ardeleanu)

 

Publicitate
banner we radio