Ştiri locale

Locuitorii din Valea Mare, invitați la o acțiune de ecologizare a cimitirului comunei

Locuitorii din Valea Mare sunt invitați să participe în număr cât mai mare la o acțiune de ecologizare a cimitirului comunei, organizată de autoritățile locale în primul weekend al lunii august.

Într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei, primarul Bogdan Marin a transmis că persoanele care vor participa la acțiune vor avea nevoie de furci, greble, topoare, dar și de motocoase, pentru care Primăria va asigura benzină și ulei.

„A sosit momentul să facem și anul acesta o acțiune de ecologizare în comuna noastră, iar de această dată o să ne concentrăm atenția asupra cimitirului (…) Fac apel la bunăvoința dumneavoastră, așadar, sper să ne vedem în număr cât mai mare la poarta cimitirului. Pe lângă furci, greble, topoare, principala unealtă de care o să avem nevoie este motocoasa, de benzină și ulei de amestec o să ne ocupăm noi”, a transmis primarul.

Acțiunea va fi organizată sâmbătă, 5 august, începând cu ora 09:00.

Nu este prima dată când autoritățile locale din Valea Mare apelează la comunitate pentru astfel de acțiuni. În primăvara anului trecut, aproape 4 tone de deșeuri au fost colectate într-o singură zi, cu sprijinul a 20 de persoane, în frunte cu primarul, viceprimarul, angajați ai Primăriei, consilieri locali și membri ai asociației „Din inimă pentru văleni”, într-o acțiune organizată ca parte a campaniei naționale „Curățăm România”.

La vremea respectivă, edilul a transmis că Primăria va continua să organizeze și să ia parte la astfel de acțiuni, iar persoanele prinse că abandonează deșeuri în natură vor primi amenda maximă.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio