Ştiri locale

Locuitorii din Sfântu Gheorghe invitați la o nouă acțiune de ecologizare în zona Őrkő

O nouă acțiune de igienizare a zonelor periferice ale municipiului Sfântu Gheorghe, organizată de Grupul de Acţiune Locală (GAL) Sepsi și partenerii săi, va avea loc sâmbăta aceasta pe dealul străzii Borvíz.   

La acțiune vor lua parte și locuitorii cartierului Őrkő, care vor ajuta la colectarea deșeurilor, iar organizatorii așteaptă voluntari într-un număr cât mai mare.

Publicitate

Într-o postare pe Facebook, aceștia transmit că vor pune la dispoziție mănuși, lopeți, saci de gunoi, dar și băuturi calde și sendvișuri, iar participanților le este recomandat să se îmbrace corespunzător, ținând cont de prognoza meteo pentru acest weekend.

Acțiunea va avea loc între orele 10:00 și 14:00.

„Dragi participanți, ținând cont de prognoza meteo pe ziua de sâmbătă, vă rugăm să vă alegeți o ținută corespunzătoare pentru ploaie, noroi și frig, respectiv haine călduroase, de ploaie și cizme de cauciuc. Alături de echipamentul și uneltele necesare (mănuși, măști, lopeți, saci) vă asigurăm băutură caldă și sendvișuri la fața locului. Vă așteptăm cu drag!”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Asociației GAL Sepsi.

Conform sursei citate, la ultima acțiune de ecologizare organizată în cartierul Őrkő au participat peste 20 de voluntari și s-au adunat 5 metri cubi de deșeuri.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio