Ştiri

La Braşov s-a deschis cel mai mare mall pentru copii din Europa. Program şi preţuri

Superland, cel mai mare mall pentru copii din Europa, se va deschide duminic, 31 decembrie, la ora 10.00, anunță reprezentanții companiei. Dezvoltatorul LH EL Investment SRL a investit în locul de joacă aproximativ 10 milioane de euro, potrivit datelor făcute publice de companie, ultimele două milioane de euro fiind investite în ultimele două luni. Locul de joacă este amplasat lângă complexul comercial Brintex.

Arhitecţii au ţinut cont de faptul că întregul complex, care se întinde pe o suprafață de 1.700 de metri pătrați,  este destinat celor mici. Astfel, treptele de la intrarea principală au fost proiectate de dimensiuni mai mici, ușor practicabile copiilor. De asemenea, pentru persoanele cu dizabilităţi – copii, părinţi sau bunici – a fost amenajată o rampă de acces, cu un grad mic de înclinare, construită conform normelor şi standardelor.

Publicitate

Faţadele clădirii vor fi decorate de către o companie specializată în proiectare, cu o vastă experienţă la nivel mondial.

În principiu, intrarea va fi transformată într-un castel medieval, iar materialul folosit pentru sculpturi este polistirenul, îmbrăcat în trei straturi de răşină poliuretanică de înaltă densitate, rezistent la intemperii. Turnurile castelului vor fi vizibile de la o distanţă mare, cu ajutorul luminii arhitecturale pe timpul nopţii.

Centrul comercial va avea pe o zonă de 1.600 de metri pătrați tobogane, va avea un Luna Park, o zonă de jocuri electronice și una dedicată realității virtuale. De asemenea, dezvoltatorul a anunțat că o zonă principală de atracție va fi reprezentată de simulatorul de schi, dar și de cinematograful 8D la 360 de grade. „Este primul cinematograf de acest fel din estul Europei”, a spus Florin Păunescu, managerul companiei dezvoltatoare. Vor fi create cinci săli tematice de evenimente, precum și o zonă de spectacole.

Pentru detalii despre dotările şi atracţiile Superland click AICI.

 

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio