Sport

Kyle Lafferty a refuzat oferta de la Sepsi OSK: „Era un proiect ambițios, păcat că nu ne-am înțeles!”

Kyle Lafferty (33 de ani) a fost pe punctul de a deveni protagonistul celui mai spectaculos transfer din Liga 1, în această iarnă. Atacantul nord-irlandez și-a dat acordul să vină în Liga 1, la Sepsi OSK, însă nu era dispus „să se vândă ieftin”. El a solicitat un salariu lunar de 18 mii de euro, sumă pe care gruparea covăsneană a considerat-o prea mare și i-a făcut o contraofertă pe care Lafferty a refuzat-o.

Kyle Lafferty a vorbit într-un interviu acordat ProSport despre oferta primită de la Sepsi OSK şi despre motivele pentru care ar fi venit să joace în Liga 1.

Publicitate

ProSport: Salut, Kyle. Avem informația că ai refuzat propunerea de la Sepsi.

Kyle Lafferty: Salut. Da, așa este. Am transmis miercuri faptul că nu sunt de acord cu oferta de la Sepsi. Răspunsul a fost trimis celor de la club.

ProSport: Ce s-a întâmplat? Părea că totul este aranjat.

Kyle Lafferty: În fotbal, detaliile fac diferența. Nu ne-am pus de acord asupra unor aspecte și am fost obligat să declin oferta. Îmi pare rău că nu am ajuns la o înțelegere, eram pregătit să vin în România.

ProSport: Ești un fotbalist cu aproape 80 de selecții în naționala Irlandei de Nord. Ce te atrăgea la Liga 1?

Kyle Lafferty: Eu sunt un fotbalist profesionist și sunt dispus să joc oriunde sunt dorit, dacă există posibilitatea de a avea rezultate, de a obține performanțe într-un mod sau altul. Știam câte ceva despre campionatul vostru, știam de echipele mari, Dinamo, Steaua… Orice campionat poate fi atrăgător dacă sunt îndeplinite condițiile de performanță. Nu a fost să fie acum.

  • 400 de mii de euro este cota de piață a lui Kyle Lafferty, potrivit Transfermarkt
  • 164 de meciuri, 42 de goluri și 20 de assist-uri sunt cifrele lui Lafferty la Rangers
  • 75 de meciuri și 20 de reușite a adunat atacantul la naționala Irlandei de Nord
Publicitate
banner we radio