Ştiri

Kaufland România, prima mare companie care își vaccinează angajații anti-COVID-19

Începând de marţi, 19 ianuarie, echipele Kaufland România încep vaccinarea împotriva COVID-19, din dorința de a se proteja și de a avea grijă de sănătatea lor și a celor din jur, anunță compania într-un comunicat de presă.

Kaufland este unul dintre cei mai mari angajatori privați din România, cu o medie de aproximativ 15.000 de angajați.

Publicitate

Angajații din retail fac parte dintr-un segment cheie, cu rol esențial, prioritizat de autorități în etapa a doua din cadrul Strategiei de vaccinare.

În fiecare zi, cei din linia întâi duc o luptă grea. Sunt deosebit de recunoscător în numele întregii echipe Kaufland că suntem printre primii care vor beneficia de această soluție mult-așteptată de o lume întreagă: speranța unui viitor fără frică”, declară Marco Hößl, CEO Kaufland România și Republica Moldova.

Angajații Kaufland România din magazine, depozite și birouri, se vor vaccina începând de azi, conform programărilor din cadrul platformei oficiale de vaccinare.

Suntem de azi mai puternici în fața virusului care ne-a transformat tuturor viețile, iar magazinele Kaufland devin și mai sigure. Și eu mă voi vaccina alături de colegii mei, cărora le mulțumesc că dau dovadă de responsabilitate față de ei și cei din jur, la fel ca până acum”, adaugă Marco Hößl.

Publicitate
banner we radio