Sport, Ştiri locale

Judocanii de la CSM Sfântu Gheorghe au fost la un pas de medalie la Campionatele Naționale U21

Judocanii de la Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe, antrenați de Petru Oltean, au fost la un pas de medalie la recentele Campionate Naționale de Judo U21 desfășurate în Poiana Brașov în perioada 8-11 aprilie.

După un an de pandemie și pregătire sportivă în condiții deosebit de grele, sportivii secției de judo a CSM Sfântu Gheorghe pregătiți de antrenorul de judo și arte marțiale Petru Oltean  au fost la un pas de medalie în condițiile în care au luptat la categorii foarte grele cu sportivi de valoare componenți ai loturilor naționale care au făcut pregătire centralizată toată această perioadă de pandemie la lot cu câte două sau trei antrenamente zilnic.

Publicitate

Rezultatele sportivilor CSM Sfântu Gheorghe sunt următoarele: Țifrea Laurențiu categoria -60 kg, după 4 meciuri câștigate și 2 pierdute pierde finala mică clasându-se astfel pe locul 5 dintr-o categorie cu 23 sportivi; Mocanu Daniel la categoria -66 kg cu 30 sportivi înscriși după 2 meciuri câștigate și 2 pierdute se clasează pe locul 9 la această categorie de greutate.

„Evoluția sportivilor mei a fost una bună chiar dacă nu am reușit să luăm nicio medalie, suntem pe drumul cel bun, dar fără o pregătire în condiții normale, alimentație de efort, medicamentație, pregătire centralizată și competiții de verificare nu cred că putem obține rezultate mai bune. Felicit sportivii pentru prestația avută”, a declarat Petru Oltean.

Publicitate
Publicitate
banner we radio