Sport, Ştiri locale

Jucător de la Sepsi OSK, prins beat noaptea la volan între Braşov şi Sfântu Gheorghe

Sepsi OSK a pierdut, joi seară, meciul cu Poli Iași, scor 0-1, restanță din etapa 7 a Superligii, și a ajuns la șase înfrângeri consecutive în Superliga, un record negativ pentru echipa din Sfântu Gheorghe. Preşedintele lui Sepsi, Diószegi László, a spus că este extrem de supărat pentru seria neagră a echipei lui Liviu Ciobotariu și a precizat că după meciul de luni cu FC Botoșani, va avea loc o ședință pentru a se decide ce măsuri vor lua.

Deocamdată, Diószegi a dezvăluit că situația din vestiar este una tensionată, mai ales după un episod reprobabil. Omul de afaceri a spus că unul dintre jucătorii echipei a fost prins băut la volan și, drept urmare, cel mai probabil acesta va fi îndepărtat din lot. Diószegi nu a dorit să-i facă public numele jucătorului, dar a spus că nu face parte din primul 11 și că este din străinătate. Conform informaţiilor noastre, ar fi vorba despre Francisco Jr.

Publicitate

„Bântuia la 3 noaptea pe străzi și nu era treaz. L-a prins poliția la volan, era cam beat. Venea de la Brașov. E foarte grav. Nu vreau să spun nume, dar am spus deja în vestiar că va fi pedepsit. O să aibă dosar penal. I-am dat o amendă, din premii, pentru că nu avem ce face. E inadmisibil, un jucător profesionist nu trebuie să se comporte așa. Dacă el a fost așa, mă pot gândi că poate au mai fost și alții care nu au fost cuminți. Eu le-am spus jucătorilor în vestiar despre cine este vorba și am anunțat măsuri dure. Marțea viitoare vom avea o ședință pentru a discuta ce se întâmplă. E foarte grav ce s-a întâmplat, pentru că trebuie să dăm un exemplu în vestiar”, a spus Diószegi László la Fanatik.

„Am ajuns la șase eșecuri la rând, dar nu mai vrem să continuăm cu această serie. Da, este din străinătate, este un mijlocaș care nu e dintre titulari. Am vorbit deja cu avocatul și o să vedem cum putem să reziliem contractul. Un astfel de jucător nu are ce căuta într-un club ca Sepsi”, a concluzionat principalul finanţator al lui Sepsi.

Publicitate
banner we radio