Ştiri locale

Joi e Ziua națională fără tutun la Sepsi Value Centre. Teste gratuite pentru sănătatea plâmânilor şi program artistic pentru vizitatori

Cu ocazia Zilei naționale fără tutun, Direcția de Sănătate Publică Covasna (DSP), organizează, alături de partenerii săi, în data de 17 noiembrie, un eveniment de conștientizare a efectelor negative ale tutunului asupra sănătății.

Pentru a marca această zi, DSP Covasna organizează joi, 17 noiembrie, in intervalul 10:00 – 12:00, alături de Agenția Națională Antidrog, Palatul Copiilor și centrul comercial Sepsi Value Centre, un eveniment în cadrul căruia toate persoanele interesate pot verifica gratuit nivelul de monoxid de carbon din plămâni și pot testa, cu ajutorul ochelarilor speciali, efectele pe care le produce consumul de droguri.

Publicitate

Pentru a sublinia importanța menținerii sănătății prin sport și un regim de viață sănătos, programul include următoarele spectacole:

  • Dans cu grupa de dans Mikes
  • Dans cu Ida Aerobic
  • Cercul de dans modern – Palatul Copiilor
  • Muzică ușoară – Palatul Copiilor

Dorim să marcăm Ziua națională fără tutun prin gazduirea unui eveniment menit să crească nivelul de conștientizare a efectelor negative pe care le are tutunul asupra sănătății. Pentru Sepsi Value Centre este important să oferim întregii comunități acces la informații și discuții în ceea ce privește dezvoltarea unui stil de viață sănătos”, a declarat Anca Ingineru-Vancsa – Specialist marketing la Sepsi Value Centre.

Sepsi Value Centre este un centru comercial care oferă o gama variată de magazine, de la brand-uri internaționale de fashion & lifestyle și până la magazine specializate de IT&C și electrocasnice.

Publicitate
banner we radio