Ştiri

Jocurile inspirate de Liviu Dragnea, virale pe internet

Internetul reacționează la scandalul care domină România în ultima perioadă: modificarea codurilor penale prin ordonanță de urgență și legea grațierii. Două jocuri arhicunoscute au fost adaptate cu un personaj central al scandalului: Liviu Dragnea.

Adaptat după Flappy Bird, jocul 2D lansat în 2013 a devenit senzație în rândul tinerilor, iar acum a fost lansat jocul Flappy Dragnea.

Tot ce trebuie să facă jucătorii este să controleze o pasăre, în acez caz pe Liviu Dragnea, să treacă printre cât mai multe tuburi. Jocul poate fi găsit pe flappydragnea.com.

\"joc

Al doilea joc este adaptat după mult mai cunoscutul PacMan.

Aici, jucătorul trebuie să-l miște pe Liviu Dragnea prin labirint ca să „mănânce” cât mai multe semne de dolari și în același timp să nu fie prins de monștri.

În această versiune, monștrii sunt Laura Codruța Kovesi, Klaus Iohannis, Uniunea Europeană și o pancartă pe care scrie „Hoții”, simbolizându-i pe manifestanții din Piața Victoriei.

Dacă jucătorul reușește să îl „colecteze” pe Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, atunci primește bonus 100 de puncte. Dacă pierde cele trei vieți, apare mesajul „Ghinion”.

Jocul poate fi accesat pe utopiabalcanica.net/teleorpacman.

Un al treilea joc nu se mai referă doar la Liviu Dragnea, ci la întreg Partidul Social Democrat. Se numește PSDInvaders, iar misiunea este de a opri invazia PSD asupra galaxiei.

\"PSD-invaders-800x394\"

Publicitate
banner we radio