Ştiri locale

Jandarmii le-au făcut cadouri bătrânilor de la Căminul din Hăghig

În preajma Sărbătorii Naşterii Domnului, grupul de colindători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Gheorghe Doja” Covasna a fost prezent în mijlocul celor 107 de asistaţi din cadrul Căminului Pentru Persoane Vârstnice din localitatea Hăghig. Astfel, jandarmii au dorit să le facă o bucurie acestor bătrâni, oferindu-le din suflet un program de colinde specifice acestei perioade. Momentul s-a transformat într-un eveniment de o mare încărcătură emoţională atât pentru cei prezenţi în sala de festivităţi a centrului cât şi pentru jandarmi.

Pe lângă colinde, jandarmii au oferit bătrânilor şi cadouri specifice aceste mari Sărbători, dorind să le aducă o bucurie acestor persoane vârstnice care nu beneficiază de căldura unei familii. Astfel, jandarmii au continuat tradiţia, începută cu mulţi ani înainte, de a poposi în prag de sărbători la Căminul de asistaţi din localitatea Hăghig pentru a le aduce daruri şi a le oferi mângâiere.

Publicitate

Cadourile au fost achiziţionate din contribuţia benevolă a jandarmilor covăsneni, care doresc să fie alături de semenii lor mai greu încercaţi.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Publicitate
Publicitate
banner we radio