Ştiri locale

Jandarmii covăsneni s-au alăturat acţiunilor de ecologizare din judeţ

A avea grijă de mediul înconjurător stă în puterea fiecăruia dintre noi, iar respectul față de natură și un mediu sănătos face legătura dintre comportamentul nostru și generațiile viitoare, transmite Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Covasna într-un comunicat de presă.

„Suntem alături de instituțiile cu atribuții în protejarea mediului înconjurator și a voluntarilor, în cadrul unor acțiuni de ecologizare a zonelor afectate de deșeuri din județul Covasna. Astfel prima acțiune la care am participat a avut loc vineri, când am fost alături de voluntari în orașul Întorsura Buzăului. Sâmbătă am participat la o acțiune de ecologizare pe raza orașului Covasna și pe malurile Râului Negru în localitatea Catalina și Hătuica. Eforturile participanților s-au concretizat în colectarea unor cantițăți însemnate de gunoaie și deșeuri aruncate necorespunzător”, se menţionzează în comunicat.

Publicitate

Acțiunile fac parte din campania derulată la nivel național ,,Curățăm România”, și Campania organizată la nivel județean ,,Covasna Verde – Un ținut curat, un ținut bogat”, ambele cu scopul refacerii  ecosistemului și protejarea mediului natural.

„Sperăm ca aceste zone să rămână curate cât mai mult timp, iar pe viitor gunoaiele să fie depozitate responsabil”, mai transmit jandarmii.

Publicitate
banner we radio