Ştiri locale

ISU Covasna a avut 48 de intervenţii în ultimele zile

În perioada 30 decembrie 2017 – 3 ianuarie 2018, subunităţile de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna au fost solicitate să intervină în 48 de situaţii de urgenţă.

S-a acţionat pentru stingerea a două incendii, ambele produse la locuinţe particulare în municipiul Sfântu Gheorghe şi oraşul Întorsura Buzăului. Incendiile nu s-au soldat cu victime, doar cu pagube materiale, fiind stinse prin intervenţia promptă a echipajelor de intervenţie. La primul incendiu nu au fost pagube materiale mari, iar în al doilea caz, focul s-a manifestat la acoperişul clădirilor, cauza probabilă a incendiului fiind efectul termic provenit de la un coş de fum deteriorat, necurăţat sau amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.

Publicitate

Pe această cale, facem un nou apel la populaţie să îşi verifice mijloacele de încălzire şi să le întreţină cu personal calificat.

Echipajele SMURD au acordat asistenţă medicală de urgenţă în 41 de cazuri, din acestea trei fiind accidente rutiere. Modulele de descarcerare din cadrul subunităţilor au intervenit la două accidente rutiere produse în localitatea Ozun şi municipiul Târgu Secuiesc, pentru extragerea a două victime rămase încarcerate în autoturisme.

Cu ocazia Jocurilor de artificii din noaptea de Revelion, echipaje din cadrul Detaşamentului de pompieri Sfântu Gheorghe au asigurat măsuri de supraveghere şi intervenţie de la faţa locului.

(ISU Covasna)

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio