Ştiri locale

IPJ Covasna: Vă aşteptăm în echipa noastră

Inspectoratul de Politie Judeţean Covasna, desfășoară activități de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admiterea în instituţiile de învăţământ postliceal din cadrul M.A.I. sesiunea septembrie – octombrie 2021. 

Cererea-tip de înscriere la sesiunea de admitere septembrie – octombrie 2021, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resure.umane@cv.politiaromana.ro , în perioada 02-14.09.2021, inclusiv în zilele sâmbătă și duminică.

Publicitate

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală.

 La această sesiune, oferta educaţională este:

– Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” – Câmpina, specialitatea/ calificarea: agent de poliţie– 1292 de locuri;

– Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”- Cluj-Napoca, specialitatea/ calificarea: agent de poliţie – 300 de locuri;

– Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea, specialitatea/ calificarea: agent de poliţie de frontieră – 225 de locuri (în situația în care candidații nu au domiciliul/reședința într-un județ limitrof frontierei de stat);

Pentru detalii suplimentare referitoare la condiţiile de admitere, criterii specifice de recrutare și documentele necesare înscrierii, vă rugăm să accesați site-ul oficial al I.P.J. Covasna –  http://cv.politiaromana.ro – secțiunea Carieră – Admitere 2021 – Anunț înscriere la instituțiile de invățământ postliceal din MAI sesiunea Sep-Oct 2021.

Link: AICI.

Publicitate
banner we radio