Ştiri locale

IPJ Covasna marchează Ziua Poliției prin plantarea de arbori în curtea noului sediu

În spiritul angajamentului față de comunitate și de mediul înconjurător, Inspectoratul de Poliție Județean Covasna se alătură celebrării Zilei Poliției și marchează 202 de ani de atestare documentară a instituției printr-un gest simbolic de responsabilitate civică – plantarea de arbori.

Vineri, reprezentanți ai serviciilor din cadrul inspectoratului au fost prezenți în curtea viitorului sediu al instituției, din municipiul Sfântu Gheorghe,  strada General Grigore Bălan, nr. 71, pentru a planta arbori, simbol al durabilității și al potențialului de creștere și dezvoltare al încrederii în serviciile oferite comunității.

Această inițiativă reflectă nu doar angajamentul pentru asigurarea securității și a ordinii publice, dar și dorința noastră de a contribui la un mediu mai curat și mai verde pentru generațiile viitoare.

Ne dorim ca acest gest să reafirme valorile fundamentale în spiritul cărora ne desfășurăm activitatea și căutăm să inspirăm ca și alții să se alăture în eforturile pentru un mediu mai sănătos și pentru promovarea unei comunități mai unite și mai sigure.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio