Ştiri locale

IPJ Covasna: 23 de posturi scoase la concurs, din sursă externă

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Covasna scoate la concurs 23 de posturi de agenți și ofițeri de poliție prin încadrare directă din sursă externă. Sunt scoase la concurs 8 posturi de ofițeri de poliție și 15 posturi de agenți de poliție.

Înscrierile se realizează online, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare (pe data de 5 octombrie 2021, doar până la ora 16:00).

Publicitate

Posturile scoase sunt în specialitățile cazier judiciar, statistică și evidențe operative, comunicații și informatică, logistică, pregătire profesională, secretariat, investigarea criminalității economice, financiar, implementarea proiectelor și resurse umane.

ATENȚIE! Proba scrisă a concursului va avea loc la aceeași dată pentru toate posturile scoase la concurs, la nivel național, astfel candidatul va putea susține această proba doar pentru ocuparea unui singur post dintre cele scoase la concurs, indiferent de modalitatea realizării înscrierii.

Concursul  va consta în desfășurarea unei probe scrise – rezolvarea unui test scris de tip grilă și va avea loc la data de 06.11.2021.

Pentru detalii suplimentare referitoare la modalitatea de înscriere, condiţiile de participare și documentele necesare înscrierii, vă rugăm să accesați site-ul oficial al I.P.J. Covasna – cariera/ posturi scoase la concurs

Link: https://cv.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Compartimentul Relații Publice

Publicitate
banner we radio