Ştiri

iPhone 6 sau Samsung Galaxy S6. Cine are o camera mai buna?

Peste 30.000 de oameni au votat fara sa stie ce telefon a facut poza.

Cei de la Phone Arena au testat camerele celor mai populare telefoane la ora actuala – Samsung Galaxy S6 si iPhone 6. Pentru ca parerea utilizatorilor sa fie obiectiv, au facut fotografii cu ambele telefoane la acelasi cadru si au intrebat utilizatorii care fotografie li se pare mai buna.

Rezultatul este unul clar in favoarea flagship-ului celor de la Samsung! Galaxy S6 a castigat clar la toate cele 6 poze, pe care le puteti vedea in galeria foto, cel mai slab procentaj fiind de 85%! In total, Galaxy S6 a adunat 27.063 de voturi, in timp ce iPhone 6 a adunat 3.033 de voturi.

Publicitate

\"marele-duel-are-un-invingator-clar-care-dintre-iphone-6-si-samsung-galaxy-s6-are-o-camera-mai-buna\"

Galaxy S6 are o camera de 16MP ce ofera fotografii foarte sharp, in timp ce iPhone 6 are o camera de doar 8MP, insa care produce imagini cu culori aprinse. Rezultatul acestui test orb arata insa ca cei de la Apple trebuie sa vina cu o camera mai buna pentru urmatorul iPhone – acest lucru pare sa fie doar o chestiune de timp, informatiile de pana acum fiind ca urmatorul iPhone va avea o camera de 12MP. Ramane de vazut atunci daca se va putea compara cu cea de la Samsung.

Publicitate
banner we radio