Ştiri locale

Întreruperi de curent şi gaze miercuri la Sfântu Gheorghe

Din cauza unor lucrări la reţelele electrice, următoarele străzi din Sfântu Gheorghe vor fi întrerupte de la alimentarea cu energie electrică în data de 28 iunie 2017, miercuri.

Lucrări executate: Lucrari la posturile de transformare.

Publicitate

– orele 09:00–12:00 str. Lunca Oltului – Piaţa Ruşilor, barul din spaţiul terenului de fotbal artificial, magazin acumulatori, Reprezentanţa Bogyo, Str. Mikes Kelemen – blocurile sociale şi bl.35 de garsoniere.

De asemenea, Distrigaz Sud Reţele efectuează lucrări programate la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu gaze naturale.

Distrigaz Sud Reţele anunţă sistarea alimentării cu gaze naturale la consumatorii casnici şi non-casnici pentru modernizarea reţelei de distribuţie pentru data de miercuri, 28 iunie 2017 în Sfântu Gheorghe între orele 8:00-15:00 pe strada Kós Károly.

Reamintim clienţilor noștri că pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul unic 021 9281. Ne cerem scuze pentru inconvenienţele create clienţilor noştri şi le mulţumim pentru înţelegere.

Publicitate
banner we radio