Ştiri locale

UPDATE! Întrerupere de apă doar vineri pe mai multe străzi din Sfântu Gheorghe şi toată comuna Arcuş

Operatorul Regional Gospodărie Comunală SA informează consumatorii că din cauza punerii în funcțiune a noii conducte de aducțiune, în data de 22 iulie 2022, între orele 08.00-17.00, se va sista furnizarea apei potabile pe următoarele străzi și locații: strada Ciucului, strada Arcușului, comuna Arcuș, Arena Sepsi, RGT, TTC, Hunyadi csárda, Kovács Castel, respectiv pe porțiunea dintre strada Romulus Cioflec și Arena Sepsi (străzile Nicolae Moldovan, Gaál Sándor, Imre István, Izvorului şi Albert Álmos).

După reluarea furnizării, apa poate prezenta impurități. Gospodărie Comunală solicită consumatorilor să acorde o atenție sporită utilizării aparatelor de uz casnic și a dispozitivelor tehnice care utilizează apă în perioada indicată! În anumite zone pot apărea decalaje în privința reluării serviciului de alimentare cu apă, în funcție de realizarea parametrilor de calitate / presiune a apei.

Gospodărie Comunală îşi cere scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcțiune a serviciului se observă deficiențe în parametrii de furnizare ai apei, vă rugăm să transmiteți orice sesizare la numerele de telefon: 0744326104 sau 0267315393.

Publicitate
banner we radio